Tietoa vuokrauksesta

Tietoa vuokrauksesta

Ajokortti: Vuokraamisen edellytyksenä on henkilöautokortti (B-kortti) ja vähintään 21 vuoden ikä. Uudenaikaisia matkailuautoja saa ajaa 100 km/h nopeudella ja uuden tieliikennelain myötä 1.6.2020 alkaen tiekohtaisten rajoitusten mukaan.

Vakuutukset: Matkailuautoissamme on vuokrauskäyttöön tarkoitetut vakuutukset: liikennevakuutus ja autovakuutus (kaskovakuutus), jotka ovat voimassa Länsi-Euroopassa. Mikäli jotain sattuisi, vuokraajan vastuulle jää liikenne- tai kaskovahingosta ainoastaan maksimissaan 840,00 euron omavastuu.

Vuokrahinta sisältää vuokrausvakuutukset, vuokrausvarustuksen, käytön opastuksen asuntoautoa luovutettaessa, puhelinpäivystyksen kello 9.00-18.00 matkalla eteen tulevien kysymysten varalta, auton päältä pesut ennen lähtöä ja palautettaessa sekä arvonlisäveron 24 %.

Polttoaineenkulutus: Autojemme aivan uusinta tekniikkaa edustavat turbodieselmoottorit ovat paitsi tehokkaita, niin myös taloudellisia ajaa. Normaaliajossa auton polttoaineenkulutus on noin 10 litraa dieseliä sataa kilometriä kohden.

Varausmaksu 200,00 euroa / viikko suoritetaan varauksen yhteydessä. Varausmaksu on osa vuokrasummaa, ja vuokran loppuosa maksetaan viimeistään kaksi viikkoa ennen asuntoauton noutoa. Vuokraussopimus täytetään vielä yhdessä ennen matkalle lähtöä auton luovutuksen yhteydessä.

Vuodevaatteet Matkailuautojen varustukseen kuuluu peitot ja tyynyt, mutta lakanat eivät sisälly hintaan, vaan jokainen tuo omat tyynyliinat, alus- ja pussilakanat. Huom. korvaaminen lakanat makuupussilla ei ole sallittua.

Tupakointi matkailuautoissamme on ehdottomasti kielletty. Sakko tupakoinnista on 500,00 euroa.

Lemmikkieläimet Toiseen matkailuautoista (auto 1 Fiat) voi ottaa lemmikin mukaan. (lemmikkilisä 50,00 euroa/viikko).

Autot luovutetaan vuokralle huollettuna ja tarkastettuna, päältä pestynä ja sisältä siivottuna, kahdella nestekaasupullolla sekä polttoainetankki + raikasvesisäiliö täynnä. Toisin sanoen täysin lähtökunnossa ja käyttövalmiina.

Matkalle lähtiessä annamme huolellisen matkailuauton käytönopastuksen, jotta laitteet ja varusteet tulevat tutuksi myös ensikertalaiselle.

Oman autosi voit halutessasi jättää parkkipaikallemme matkasi ajaksi.

Auto palautus polttoainesäiliö täynnä, sisältä siivottuna ja wc-kasetti tyhjennettynä. Päältäpäin autoa ei tarvitse pestä, eikä vesisäiliöitä täyttää tai tyhjentää. Loppusiivouksen voi ostaa lisämaksusta 65,00 euroa.

Turvallisuuteen on asuntoautoissamme kiinnitetty paljon huomiota. Laadukkaat vuosimallin 2020 matkailuautomme edustavat alan uusinta tekniikkaa. Modernit nestekaasulaitteet tarkastetaan säännöllisesti. Autoissa on ESP-ajonhallintajärjestelmä, turvavyöt jokaiselle matkustajalle, ohjaamon turvatyynyt, lukkiutumattomat jarrut, luistonesto, jauhesammutin, palohälytin, ensiapupakkaus ja ylävuoteiden turvaverkot. Autoille tehdään lisäksi perusteelliset huoltotarkastukset ennen luovutusta.